Un concurs culinar tradiţional: Noaptea Bucătarilor, marca Rotary Cetate Timişoara

Posted By admin


Oameni de afaceri, medici, avocaţi, profesori universitari – membri ai Cluburilor Rotary Timişoara – se vor întrece la cratiţă, sâmbătă, 7 iunie, la Helios Sport, în aer liber, la a şasea ediţie a concursul culinar tradiţional „Noaptea Bucătarilor”, organizat de Clubul Rotary Cetate Timişoara.

Amalia Matei, vicepreşedintele clubului, a explicat că rotarienii pasionaţi şi curajoşi se vor întrece în două secţiuni: „Reţeta favorită” şi Concursul „Noaptea Bucătarilor”.  Va fi distracţie, voie bună, program pentru copii (desene pe asfalt, graffiti, clown) şi, bineînţeles, numeroase premii, dar, mai ales, Marele Trofeu: Polonicul de Argint.

La ora 20.30, va avea loc festivitatea de premiere şi decernarea polonicului, iar de la 20.45 până la miezul nopţii, se va desfăşura Summer Party cu DJ Dan Leizerovici. Secţiunea „Reţeta favorită”, adică etalarea talentelor vocaţionale ale chef-ilor. Aceştia îşi vor aduce îngredientele de acasă şi vor prepara specialitatea lor preferată, în faţa juriului şi a publicului. Reţeta trebuie pregătită pentru minim 5 persoane. Organizatorii pun la dispoziţie 5 posturi cu plite şi 3 grill.

Concursul individual „Noaptea Bucătarilor” – Bucătarii vor avea la dispoziţie: o bucată de carne, o masă de legume şi condimente cu care îşi vor stabili meniul. Pe lângă gust, vor fi punctate mai multe aspecte, printre care şi creativitatea şi modul de lucru.

JURIUL: preşedintele juriului – Tavi Trandafir; membri – Mircea Stoian, Marius Popa (guvernator Lions), Adela Ianaşi.

Bucătăria este oferită de Sodexo, carnea este oferită de Selgros, condimentele de Cămara cu Mirodenii şi plusul de verdeaţă din locaţie de Green Paradise.

This entry was posted in Actiuni, Intalniri comune club and tagged . Bookmark the permalink.