Președinte ARON Adrian 

Din primul an 2008, al intrării mele ca rotarian am considerat că pe lângă contribuțiile generale pot aduce un plus actiunilor rotariene implicându-mă în dezvoltarea și susținerea artei și culturii cât și  prin organizarea și sprijinirea licitațiilor de caritate .

Având expertiza în domeniu și prin donația unor obiecte de valoare (bijuterii, artă și antichități) ce fac obiectul activității firmei mele am contribuit de-a lungul timpului la obținerea unor sume importante pentru realizarea proiectelor clubului Rotary Timișoara.  Misiunea mea de rotarian a fost și să participla toate misiunile anuale internaționale ale clubului nostru Italia, Austria, Mexic, Portugalia,inclusiv la conferința națională din Israel în anul când am fost Președinte 2013-14.

Coeziunea Rotary Club Timișoara a fost foarte importantă pentru mine precum și susținerea proiectelor tradiționale ale Clubului.

Am găzduit deseori cu mare drag acțiuni ale Rotary și Rotaract în Galeria și casa mea personală și am implicat permanent familia înacțiunile Rotary .

Acțiunea “cea mai de suflet” în anul meu de președinție consider că fost sprijinul acordat de clubul Rotary la organizarea Târgului Breslelor și Meșteșugarilor din Piața Traian cunoscut sub denumirea de Cartierul Fabric, cartierul evreiesc al Timișoarei de altădată, ca o forma de sprijin la gentrificarea acestei zone sărăcite dar cu o tradiție unică și extraordinară.