Minuta sedintei din 11.08.2008 si Ordinea de zi 18.08.2008 – Sedinta se va tine la sediul Cons Auto

Posted By bogdadmin


    
Minuta sedintei din 11.08.2008, Luni 04.08.2008, ora 19.30, Hotel Timisoara

1. Presedintele Rotary Club Neckar Odenwald Kreis (NOK) din Germania, Dr. Michael Virgil Müller (specialist in medicina biologica) a prezentat clubul si deschiderea pentru realizarea unui matching grant cu clubul nostru, in sprijinul copiilor, tinand cont de indemnul  presedintelui RI D.K.Lee .
 
2. Jimbocicleta 2008 – a prezentat Valentin Tudorica, RC Jimbolia care ne-a invitat sa le fim alaturi sambata dupa amiaza.
 
Evenimentul are ca scop promovarea cicloturismului, a culturii ciclismului şi încurajarea construirii de piste dedicate bicicliştilor.  Sunt invitaţi biciclişti amatori din zonele de graniţă ale României,
Ungariei şi Serbiei.
 
Porgramul acestei manifestari: http://www.bighost.ro/rotary/materials/JIMBOCICLETA%20%202008.pdf
 
3. Jenel Patrascu, proaspat reintors din Dubai a prezentat detalii din viata social economica si rotariana rezultate din propria experienta.
 
4. Diverse

4.1 S-a reiterat invitatia de a forma comitetul de organizare al evenimentului " Punte peste Decenii" si de a incepe luare a deciziilor privind anumite aspecte organizatorice. Pana acum sau inscris Marian M., Radu D., Jenel P., Diana A.
 
4.2. S-a lansat invitatia de a face propuneri pentru potentiali membri Rotary, in special pe domeniile (clasificarile) unde suntem deficitari.
 
Clasificarile le gasiti aici: http://www.bighost.ro/rotary/materials/clasificari.xls
 
4.3. Mihai Avram ne-a informat despre seminarul RYLA 25 – 27 septembrie la Graz
Descarca invitatie: http://www.bighost.ro/rotary/materials/EinladungGraz_EN.pdf
 
4.4. Daniel Marcu a prezentat vizita investitorilor austrieci – croaziera de pe Dunare cu participarea presedintelui Traian Basescu si importanta purtarii insignei pentru gasirea prietenilor rotarieni intr-o anumita conjunctura. A organizat o intalnire rotariana ad-hoc si a discutat despre ICC Romania – Austria.
 
4.5. Horea Visoiu a prezentat un eveniment de caritate de va avea loc in 6 Septembrie la Timisoara, organizat de Societate de Ajutor Maltez, unde o invitatie costa 200 RON de persoana. De asemenea a anuntat disponibilitatea spre vanzare a unor insigne Rotary si a invitat colegii la plata cotizatiei pentru anul  rotarian 2008 – 2009.
 
4.6. Radu Bufan a atras atentia asupra necesitatii  prezentarii raportului financiar pe primele 6 luni  ale anului si de a realiza  pe viitor un buget de venituri si cheltuieli, in scopul alocarii precise de resurse financiare pe proiecte.
 
4.7. Harald Zimmerman a discutat despre un potential proiect cu titlul "Sa punem Timisoara pe harta Europei", generat de lipsa indicatoarelor spre Timisoara pe traseul Viena – Szeged (propunere de implicare TMB si DKMT)
 
S-a discutat despre oportunitatea sanctionarii cu 5 RON a nepurtarii insignei de rotarian in timpul sedintei.
 
VOTAT cu 15 voturi pentru si 7 impotriva
 
Pliant club: Dan Biris ne asteapta pentru poze pana in data de 31.08.2008. Dupa aceasta data vom folosi pozele vechi pe care le avem in arhiva.
 
Prezenta: 29 de persoane
 
Sedinta RC TIMISOARA: Luni 18.08.2008, ora 19.30, la sediul Cons Auto si SafeTec
(invitatia colegilor Ionel Cioca si Ruediger Wisser)
 
Va participa alpinistul Cristian Tecu, care v-a prezenta expeditia pe care o va efectua in Himalaya (escaladarea varfurilor Island Peak si Ama Dablam).
 
1. Participarea la Jimbocicleta 2008
 
2. Matching Grant cu RC Bochum-Hellweg – beneficiar fundatia Buttenberg (atelier de tamplarie) prezinta Ruediger Wisser.
 
3. Diverse
 
Alte informari
 
1. August – luna membership si extensie (despre noi membri si noi cluburi) – asteptam propuneri de noi membrii, cu prioritate pe clasificarile ramase mai mult sau mai putin neacoperite (avocat, turism etc)  Clasificarile le gasiti aici: http://www.bighost.ro/rotary/materials/clasificari.xls
 
2. Reminder: Proiectul Omul si Cartea – Comitetul de actiune "Punte peste Decenii" (80 de ani) – Excursia in Israel – Donarea sumei de 200 de RON pentru sinistrati –  Student Franta Septembrie 2008 – RYLA Feldbach – Poze pliant RCT 2008
 
3. Zilele onomastice ale lunii August,  Jenel Patrascu 15 – Dan Costineanu 21 – Dan Popovici  28 (La Multi Ani !!!)
 
 
Cu prietenie
 
Bogdan Aungurence
secretary
 
Rotary Club Timisoara – Implica-te. Actioneaza. Serveste!
District 2241 Romania si Republica Moldova
Rotary International
 
Tel:      + 40 744 570 500
Fax:     + 40 256 214 969
 
Email: bogdan@romcomshop.ro
 
www.rotarytm.ro  –   www.rotary2241.org  –   www.rotary.org

This entry was posted in Mail Minuta 2008 - 2009. Bookmark the permalink.