Minuta sedintei din 18.08.2008 si Ordinea de zi 25.08.2008

Posted By bogdadmin


Minuta sedintei din 18.08.2008, ora 19.30,Sediul Consauto si Safetec
 
1. Alpinistul Cristian Tecu  a prezentat  expeditiile anterioare pe care le-a facut in Himalaya  si escaladarea pe care intentioneaza sa o faca pe varful Ama Dablam si Island Peak impreuna cu mai multi aplinisti romani, pentru "depasirea barierelor de comunicare intre varste". Avem oportunitatea sa realizam un parteneriat de imagine si nu numai, folositor in materialele de prezentare si actiunile viitoare ale clubului.
 
Prezentare web: http://www.momente.ro
 
2. Jimbocicleta 2008 – editia a doua –  Akbar, Rolf, Mihai si Bogdan impreuna cu reprezentanti ai Interact au fost alaturi de prietenii din Jimbolia la acest eveniment deosebit.
 
Dorinta nostra este ca impreuna cu celelalte cluburi din Romania, sa pornim o stafeta ciclista din coltul de vest al tarii (Jimbolia), pana la Marea Neagra pentru incurajarea folosirii acestui mijloc de locomotie ca alternativa sanatoasa atat pentru om cat si pentru natura la mijloacele motorizate, ca suport in lupta pentru stoparea incalzirii globale.Pentru aceasta Akbar a luat acordul de principiu al guvernatorului in vederea implicarii districtului.
 
Galerie Foto: http://www.bighost.ro/rotary/jimbocicleta_2008/
 
3. Presedintele clubului NOK (Germania) impreuna cu Akbar au avut o intalnire la  Directia pentru protectia copilului, cu d-na Rodica Negrea ,directorul institutiei ,pentru identificarea unor eventuale nevoi interne pe care un parteneriat intre cele doua cluburi le poate acoperi.Tot in acest scop s-a facut o vizita in Lugoj la Complexul de servicii specializate pt. copii cu probleme pisihosociale.
 
4. Ruediger W. a prezentat Safetec, franciza ce se va extinde in Romania si Bulgaria. Pe langa produsele de foarte buna calitate (folii solare si antiefractie, jaluzele metalice etc) se ofera si servicii de infoliere geamuri auto, reparatii parbrize si tratament hidrofob.
 
5. Ionel Cioca a prezentat grupul de firme Consauto  pe care il conduce; sedinta s-a tinut chiar in cea mai noua sala de curs, pentru transportatori, din sediul de pe Bvd. Reabreanu.
 
Diverse:
 
Pliant club: Dan Biris ne asteapta pentru poze pana in data de 31.08.2008. Dupa aceasta data vom folosi pozele vechi pe care le avem in arhiva.
 
S-a organizat  BBQ specific german, pregatit de gazdele noastre.
 
Prezenta: 21 de persoane
 
Sedinta RC TIMISOARA: Luni 25.08.2008, ora 19.30, Hotel Timisoara
 
1. Lansarea invitatiei catre  presedintii si secretarii cluburilor din vestul tarii de a participa la o sedinta comuna in data de 08.09.2008
 
2. Conferinta + Expozitie – Densificare si dezvoltare urbana durabila-organizatori Facultatea de Arhitectura si Primaria Timisoara.

Materiale: http://www.bighost.ro/rotary/materials/Lectures%20and%20Investors%20Meeting.doc
 
3. Discutarea propunerii pentru student Franta, Septembrie 2008 –
 
Scrisoare de motivatie: http://www.bighost.ro/rotary/materials/Lettre%20de%20motivation%20COMAN%20Catalin.doc
 
CV-uri primite: http://www.bighost.ro/rotary/materials/CV-53532.pdf
 
4. 8th Ski Meeting Rotarians’ World Championship Alta Badia 14 -21.03.2009 – campionat mondial organizat sub egida Rotary Ski Fellowship
 
Program: http://www.bighost.ro/rotary/materials/rotary%20program_Gb.pdf
 
Prezentare web: www.altabadia.org/Rotary
 
5. Diverse
 
Alte informari
 
1. August – luna membership si extensie (despre noi membri si noi cluburi) – asteptam propuneri de noi membri, cu prioritate pe clasificarile ramase mai mult sau mai putin neacoperite (avocat, turism etc)  Clasificarile le gasiti aici: http://www.bighost.ro/rotary/materials/clasificari.xls
 
2. Reminder: Proiectul Omul si Cartea – Comitetul de actiune "Punte peste Decenii" (80 de ani) – Excursia in Israel – Donarea sumei de 200 de RON pentru sinistrati –  Student Franta Septembrie 2008 – RYLA Feldbach – Poze pliant RCT 2008
 
3. Zilele onomastice ale lunii August,  Jenel Patrascu 15 – Dan Costineanu 21 – Dan Popovici  28 (La Multi Ani !!!)
 
 
Cu prietenie
 
Bogdan Aungurence
secretary
 
Rotary Club Timisoara – Implica-te. Actioneaza. Serveste!
District 2241 Romania si Republica Moldova
Rotary International
 
Tel:      + 40 744 570 500
Fax:     + 40 256 214 969
 
Email: bogdan@romcomshop.ro
 
www.rotarytm.ro  –   www.rotary2241.org  –   www.rotary.org

This entry was posted in Mail Minuta 2008 - 2009. Bookmark the permalink.