Promenada inimilor

Posted By admin


Durata proiectului: 2013 – 1019

„Dragi prieteni,
Sănătatea este în mâinile fiecăruia dintre noi, iar implicarea comunităţii locale ne ajută să o protejăm mai bine – noi cei din Rotary, dedicaţi comunităţii în care trăim, avem acum ocazia să arătăm acest lucru printr-un proiect al întregului District – intitulat “Promenada Inimilor”, în fapt o competiţie intre oraşele cu cluburi Rotary!

De ce un astfel de concept?

Promenada Inimilor/Sli na Slainte Route, este un program inițiat de Fundația Irlandeză a Inimii, implementat cu succes în peste 10 ţări europene.

„Promenada Inimilor” este un concept simplu şi inovator, având scopul de a încuraja publicul de toate vârstele şi preocupările să meargă pe jos pentru a-şi menţine sănătatea.

„Promenada Inimilor” aduce beneficii sigure şi imediate sănătăţii! În plus, este un proiect care poate fi pus în practică de orice comunitate, cu costuri mici de implementare.

Ce aveţi de făcut?

Fiecare Preşedinte de club (sau o persoană desemnată de acesta) din Districtul 2241, va accesa site-ul www.fnp.ro (secţiunea “Rotary”) unde va înscrie clubul (recomandăm să fie o singură înscriere/oraş, aceasta însemnând că în fiecare oraş înscris în competiţie cluburile să colaboreze strâns, fiind acordate premii pentru FIECARE CLUB – inclusiv Rotaract – din oraşul declarat caştigător al competiţiei!) şi va obţine informaţiile necesare competiţiei (vezi şi „Tutorial Rotary Inima Mea”, ataşat acestei scrisori).

Noi, cei din Comitetul Districtual suntem convinşi că acest proiect, deşi va desemna doar câţiva premianţi, vă va avea pe toţi cei înscrişi ca şi câştigători! Si alături de voi, comunităţile voastre!

Vă urez succes tuturor şi vă mulţumesc …din inimă!

Profesor Dan Gaiţă, FESC
Presedinte Fundaţia Română a Inimii
Rotary D-2241 Medical Forum, Chairman 2013 – 2014”

This entry was posted in Proiecte, Proiecte mari. Bookmark the permalink.