BUNICI FĂRĂ NEPOȚI

Posted By admin


BUNICI FĂRĂ NEPOȚI

ROTARY CLUB TIMIȘOARA ÎN VIZITĂ LA CĂMINUL PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE INOCENȚIU M. KLEIN. Rotarienii din Rotary Club Timișoara au împodobit bradul de Crăciun și au cântat colinde la căminul pentru persoane vârstnice de pe strada Inocențiu Micu Klein nr.29 din Timișoara. Acțiunea a fost coordonată de către Petre Grigorof – vicepreședinte al clubului, Radu Calomfirescu – secretar, Delia Golcea, Vincenzo Moderno și Romulus Popescu. Alături de rotarieni, au participat și tinerii de la Rotaract Club Timișoara, Iulia Lucaci Țundra – președinte, Călin Apreutesii, Andrea Barta, Luiza Bogdan, Alex Galea, Natalia Mijea, Andrada Sirca, Denisa Stancu.

Rotarienii și rotaractienii s-au implicat, cu această ocazie, în dotarea tuturor geamurilor cu plase de țânțari și materiale pentru draperii.

BENEFICIARII CĂMINULUI PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE. Căminul de persoane vârstnice este administrat de către Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara (coordonator: Dna Anca Găină) și are în acest moment în grijă 69 de beneficiari.

Pentru ca o persoană să poată deveni beneficiară a serviciilor sociale acordate de căminul pentru persoane vârstnice trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să aibă peste 65 de ani, să fie fără familie (sau fără a fi în îngrijirea unor persoane legale), să fie fără locuință sau venituri suficiente, să fie în imposibilitatea de a se putea gospodări singură, sau în imposibilitatea de a-și asigura nevoile socio-medicale datorită bolii ori stării psiho-somatice.

”BUNICI FĂRĂ NEPOȚI”, UN PROIECT ROTARIAN LONGEVIV. Proiectul se numără printre cele mai vechi inițiative ale Rotary Club Timișoara în sprijinul persoanelor vârstnice, fiind derulat fără oprire de peste 15 ani.

This entry was posted in Club, Comunitate, Social and tagged , , . Bookmark the permalink.