Peste 650 de elevi talentaţi din satele din Timiş premiaţi de rotarieni la Iulius Mall Timişoara

Posted By admin


Clubul Rotary Opera Timişoara organizează un eveniment cu o tradiţie de 5 ani pentru a răsplăti excelenţa copiilor premianţi din mediul rural din Timiş.
Pe 13 decembrie 2015, peste 650 de copii harnici şi talentaţi vor fi aduşi cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Timiş să vizioneze la Cinema City filmul 3D “ÎN INIMA MARII”. Ca şi în anii anteriori, pentru mulţi dintre aceşti copii, însăşi venirea la oraş va constitui o premieră.
„Anticipăm cu emoţie bucuria copiilor, sentiment ce ne cuprinde pe toţi cei implicaţi în acest eveniment, aşa cum s-a întâmplat şi în anii precedenţi”, susţin organizatorii. Rotary Opera este unul dintre cele mai tinere  cluburi Rotary din Timişoara. Acesta a reuşit în scurt timp să ajute comunitatea, angrenând generozitatea oamenilor de afaceri în proiecte de susţinere a tineretului şi educaţiei de vârf a acestuia. Calitatea pregătirii excelente de astăzi este garanţia unui viitor mai bun, iar noi îl privim cu încredere. Astfel, Clubul Rotary Opera continuă tradiţia Rotary România, care s-a implicat încă din perioada interbelică în activităţi educaţionale şi de îngrijire a sănătăţii, în special în rândul copiilor şi tinerilor. Rotary Internaţional e prima organizaţie creată pentru a servi comunitatea, compusă din peste 33.000 de cluburi în mai mult de 200 de ţări şi arii geografice, ai cărei peste 1.2 milioane de membri formează o reţea globală de lideri într-o mare diversitate de comunităţi, de profesiuni sau de afaceri, oameni angajaţi responsabil într-o misiune nobilă, care îşi dedică timpul şi talentul servirii comunităţii lor şi celor aflaţi în nevoie oriunde pe glob, în spiritul valorilor etice înalte şi al bunei înţelegeri.
Programul – 13 Decembrie 2015
8:45  –   9:00      – Primirea copiilor şi a invitaţilor în parcarea Iulius Mall
9:10  –   9:15      –  Poză de grup în faţă intrării Iulius Mall
9:15  –   9:25      –  Alocarea copiilor în sălile Cinema City
9:30  –  Începerea Filmului
9:45  – Mic dejun cu presă – Restaurantul La Vela – Iulius Mall.

This entry was posted in Actiuni, Club, Educatie, Proiecte, Social and tagged . Bookmark the permalink.