Rocicleta 2015 – Premianţii

Posted By admin


Rocicleta_2015_PremiantiiLiceul Teoretic Socrates Timişoara, Clubul Rotary şi Grupul Şcolar de Industrie Alimentară, cu sprijinul Consiliului Judeţean Timiş şi al Inspectoratului Şcolar, au organizat „ROCICLETA 2015” ediţia VIII-a, marţi 30 iunie.
Echipa care a câştigat Premiul I la Rocicleta 2015 este formată din Fazecas Denisa, Simiz Andreea, Niculea Adina, toate elevele sunt de la Şcoală cu clasele I-VIII nr.7 “Sf. Maria”. De asemenea, s-au oferit şi premiul II şi III.
Prof. Oltea Copaci, directoarea liceului, a explicat că au fost desfăşurate mai multe activităţi. Concursul de educaţie rutieră – Micul biciclist, cu proba teoretică – test grilă (de 5 minute) din reguli de circulaţie, de la ora  9, la Liceul SOCRATES Timişoara (Calea Bogdăneştilor nr. 32B). De asemenea a avut loc şi probă sportivă – concursul de biciclete (parcurgerea unui traseu), de la ora 10.15, pe terenul Grupului Şcolar de Industrie Alimentară Timişoara (Calea Bogdăneştilor nr. 32B). Fiecare unitate şcolară a putut participa cu 1sau 2 echipaje de 3 elevi, dintre care unul a susţinut proba teoretică şi doi, proba sportivă.
A avut loc şi Concursul de jurnalism cu tematică de educaţie rutieră, care constă în redactarea unui eseu-compunere, direct pe calculator (45 minute), de la ora 9,15, la Liceul Teoretic SOCRATES Timişoara. Juriul concursului a fost format din 3 membri: inspectorul şcolar prof. Domolki Ladislau; directorul Liceului SOCRATES, prof. Oltea Copaci şi directorul Grupului Şcolar de Industrie Alimentară, prof. Andreea Munteanu. Au fost şi 2 comisii de evaluare : La proba sportivă, preşedinte, dr. ing. Marius Karnyanszky, Clubul Sportiv TIBISCUS, iar la proba de limba română şi tehnoredactare, preşedinte, inspector Jelco Stancov.

This entry was posted in Educatie, Proiecte, Sport. Bookmark the permalink.