Noaptea Bucătarilor 2015: Marele premiu “Polonicul de argint” a fost câştigat de Rotary Italia Cetate Timişoara

Posted By admin


Marele Premiu “Polonicul de argint” al concursului culinar caritativ Noaptea Bucătarilor 2015, organizat de Clubul Timişoara, vineri 29 mai, la Cramele Recaş, a fost câştigat de Rotary Italia Cetate Timişoara.
Carlo Marchegiano, preşedintele Norad Group, a prezentat meniul cu care clubul lui a câştigat: “Somon delicios prăjit în unt, garnisit cu orez preparat cu coriandru şi alte mirodenii, cu sos de ceapă, smântână şi şofran, ardei iute şi cartofi. Desertul a fost un tort special Casata siciliana, cu marţipan şi urdă dulce, totul fiert în lapte. “E un deliciu special”, a explicat Marchegiano.
Membrii juriului au fost: Cornel Bota, membru fondator Rotary Cetate, Adela Ianăşi, Rotary Cetate, Dan Costineanu, Rotary Timişoara, Nicuşor Veligan, Rotary Buziaş, şi Marcel Hoster, jurnalist Tion.
Rotary Cetate Timişoara a organizat Noaptea bucătarilor, ediţia a VII, la Cramele Recaş, vineri 29 mai, în aer liber, începând cu ora 18:00. Amfitrionul serii a fost Cosmin Grapini, preşedintele Rotary Cetate Timişoara, împreună cu Ionică Giorgiu, directorul Cramelor Recaş. Pe tot parcursul serii, rotarienii pasionaţi şi curajoşi s-au întrecut în două secţiuni: “Desertul favorit” şi Concursul „Noaptea Bucătarilor”.
A fost distracţie, voie bună, mâncăruri gustoase, vin bun, premii, dar mai ales, Marele Trofeu: POLONICUL DE ARGINT. În plus, rotarienii au făcut un gest de gingăşie şi nobleţe pentru copiii internaţi la Spitalul Louis Ţurcanu. Toată lumea care a venit la Noaptea Bucătarilor a avut misiunea de a aduce şi o jucărie care, de Ziua Copilului, pe 1 iunie, va fi dăruită micuţilor bolnavi pentru a naşte un zâmbet fericit.

This entry was posted in Actiuni, Intalniri comune club and tagged . Bookmark the permalink.