Conferinţa Regională a Cluburilor Rotaract din România Zona de Vest a avut loc la Timişoara

Posted By admin


Sâmbătă 29 noiembrie, a avut loc la Timişoara, Conferinţa Regională a Cluburilor Rotaract din Zona de Vest a României. Cu acest prilej, de la ora 19, la Calpe Galery, din Bastion, s-a desfăşurat şi ceremonia de Chartare a Clubului Rotaract Timişoara Operă.
“Este al patrulea Club Rotaract din Timişoara. Îi avem invitaţi şi pe “naşii” noştri de la Clubul Rotary Opera Timişoara, al cărui preşedinte este Cristian Brăiloiu. Unul dintre proiectele noastre actuale este strângerea de fonduri pentru mai multe familii nevoiaşe din Timiş. De asemenea, vom discuta cu celelalte cluburi din ţară să organizăm mai multe proiecte comune, pentru a sprijini persoanele cu nevoi special”, a declarat Dorin Doru Tănase, preşedintele fondator al Rotaract Timişoara Operă.
La conferinţă au participat membrii cluburilor Rotaract din întreaga ţară, dar şi membrii cluburilor Rotary din Timişoara. Invitat special a fost Petre Dinculescu, Guvernatorul Districtual pentru România şi Moldova, şi Cristian Jurji, asistentul guvernatorului. Un alt proiect pe care Rotaract Timişoara Opera îl desfăşoară cu prilejul Crăciunului 2014 este “Să le aducem zâmbetul înapoi de Crăciun !”. Cu ajutorul Organizaţiei Salvaţi Copiii Timiş, au fost identificaţi mai mulţi copii cu vârsta de 10 ani ai căror părinţi sunt la muncă în străinătate, iar voluntarii clubului se vor ocupa cu educaţia şi consilierea. “Rotaract Opera îşi propune să se implice în dezvoltarea armonioasă a acestor micuţi şi vom face în aşa fel încât Crăciunul 2014 să vină şi la ei, aşa cum orice copil îşi doreşte….încărcat cu bucurii, jocuri, poveşti şi bunătăţi. Nu stă în puterea noastră să le aducem părinţii înapoi, dar haideţi să le aducem zâmbetul înapoi !”, este îndemnul tinerilor de la Rotaract Opera Timişoara.

This entry was posted in Actiuni, Conferinte, Intalniri comune club. Bookmark the permalink.