Minuta sedintei 14.07 si ordinea de zi 21.07.2008

Posted By bogdadmin


Minuta sedintei din 14.07.2008

1. Prezentarea planului de actiune pentru anul 2008 – 2009; comitete si comisii 2008 – 2009

Aliakbar B. a prezentat planul de actiune pentru acest an rotarian. Un accent deosebit se pune pe sarbatorirea a 80 de ani de miscare rotariana in Timisoara; Clubul Rotary Timisoara va implinii in 2009 80 de ani de la fondare, respectiv 15 de la refondare. Pe data de 29 Mai 2009 se doreste organizarea unui eveniment de amploare, la care vor fi invitati reprezentanti ai Rotary International, Districtele Europene, cu accent pe cele invecinate si mai ales cele cu care am avut sau avem legaturi in prezent (Olanda, Italia, Anglia, USA, Israel etc)

Prezentarea se gaseste pe site, la adresa www.rotarytm.ro, sectiunea Anul 2008 – 2009.

Au inceput inscrierile in comitetul de organizare: Pana acum si-au anuntat implicarea Marian M. si Radu Dimeca. Cei ce doresc sa faca parte din acest comitet, sunt bineveniti. (se poate opta si pe e-mail).

2. Prezentare tabara Kishomok si intalnirea TMB – participanti din parta RC Timisoara, Aliakbar B. Mihai A.. Bogdan A., Valentin C.

La Arad am avut o sedinta ad-hoc impreuna cu RC Arad si RC Lugoj, pentru sustinerea evenimentului Jimbocicleta 2009 (a II-a editie) ca proiect TMB din partea cluburilor romane. La Kishomok a avut loc deschiderea oficiala a taberei urmata de intalnirea TMB, intr-un restaurant din apropiere, mai mult cu un caracter informal. S-au trecut in revista proiectele tarilor implicate, situatiile financiare si s-a stabilit o intanire ulterioara la Subotica. RC Lugoj a prezentat proiectul legat de oftalmologie (control si ochelari pentru copii defavorizati).

Pagina de prezentare Rotary TMB:  www.rotarytmb.eu

Poze: http://www.bighost.ro/rotary/tmb_ksck_13_07_08/

3. Schimb de insigne president / president elect intre Aliakbar B. si Emilian P., in semn de unitate a RC Timisoara

4. Diverse

4.1. Prezenta colegilor nostrii la Centrul Cultural Francez, cu ocazia zilei Frantei – Eric Baude, directorul CCF este  invitat pe 8 Septembrie la sedinta de club.
4.2. Numar de membrii prezenti: 18

Sedinta RC TIMISOARA: Luni 21.07.2008, ora 19.30, Hotel Timisoara

1. Invitatul lunii: Robert Serban – scriitor si jurnalist

2. Mail de la Marian Uram, presedinte ICC RO – IL spre continuarea activitatii de infratire cu Rotary Club Haifa, cei care au vizitat Israel in ultima excursie pot detalia. "Se pregateste o noua vizita in Israel intre 29 Oct – 06 Noiembrie. Va fi o vizita de lucru intre cluburile infratite (adica voi). Va trebui sa delegati cel putin un membru al clubului in aceasta noua excursie." Marian Uram

3. Modalitati de comunicare: RotaryClubTimisoara@gmail.com si adresele personale; Purtarea  insignei Rotary.

5. Diverse

!!! Rugaminte speciala: pentru brosura de prezentare a RC Timisoara, avem nevoie de pozele colegilor !!! Cat mai repede se poate, cu atat mai bine!

Dupa sedinta, nucleul comitetului pentru 80 de ani va incepe discutiile asupra organizarii evenimentului. Cine doreste sa se implice in acest proiect, este binevenit.

Servim masa.

Alte informari

Vom ciocni un pahar in cinstea colegilor nascuti in luna Iulie:

Banu Florentin 2 Iulie – Busuioc Doina 17 Iulie – Aungurence Bogdan 18 Iulie

Bufan Radu 29 Iulie – Aurelian Bent 31 Iulie

Vizita Jacky Catala, care ne anunta ca ar dori sa vina in a doua saptamana din septembrie si doreste sa facem impreuna, RC din Carmeaux si Timisoara, un proiect AIMP in beneficiul Fundatiei Pentru Voi. Detalii Laila Onu.

Conferinta de la Viena, "Tribute to 20 Years of Rotary Growth in Central and Eastern Europe" – participa RI President – D.K. Lee. Data: 06 – 07.12.2008 (Sambata si Duminica) – Christmas Market. Materiale se pot descarca de aici: http://www.bighost.ro/rotary/materials/viena/Archive.zip

Interesati pana acum: Lia L., Radu D. +, Bogdan A. +, AliAkbar +

GTZ – Bulevardul verde actiune ce doreste sa atraga atentia asupra beneficiilor nemasurate pe care le poate aduce ecologizarea Begai si implicare societatii civile in acest proiect. 26 – 28 Septembrie se doreste organizarea de evenimente pe malurile raului. ("Duck Race" – una din cele mai cunoscute activitati de strangere de fonduri din lume; multe cluburi Rotary se folosesc de aceasta metoda pentru a crea fonduri si imagine) – de discutat ca potential proiect al RC Timisoara in acel weekend; draft, aici: http://www.bighost.ro/rotary/materials/Duck_race_2008.ppt

Stanislav Srnka, prietenul nostru din Cehia, va reveni in Octombrie in Timisoara. Intre timp va discuta despre participarea la Rotary and Wine, Romania 2009, Rotary – 80 de ani si Balul de vara 2nd edition.

Reminder: Anuar online – posibilitate de accesare baza de date District 2241 cu acces user si pass din www.rotary2241.org

Cu prietenie / Sincerely / Mit freundlichen Grüßen / Sincèrement
 
Bogdan Aungurence
secretary
 
Rotary Club Timisoara – Implica-te. Actioneaza. Serveste!
District 2241 Romania si Republica Moldova
Rotary International
 
Tel:      + 40 744 570 500
Fax:     + 40 256 214 969
 
Email: bogdan@romcomshop.ro
 
www.rotarytm.ro  –   www.rotary2241.org  –   www.rotary.org

This entry was posted in Mail Minuta 2008 - 2009. Bookmark the permalink.