Vizita prietenilor rotarieni de la RC Waiblingen la Timisoara

Posted By Daniel Marcu


In perioada 18- 21.12.2022 am avut bucuria de a-i avea ca si oaspeti la Timisoara pe prietenii nostri de la clubul Rotary Waiblingen din Germania. 

La delegatia au participat presedinta clubului   Christiane Dürr,  Martin Haberl, președinte ales, Hans R. Zeisl, fost președinte si Kamran Ehsani
 
Primul punct culminant al scurtei lor vizite a fost, în primul rând, petrecerea de Crăciun a clubului RC Timișoara din seara zilei de 19.12.2022. Aici Președinta i-a înmânat presedintelui in functie Eugen Boia cadoul din partea clubului RC Waiblingen: un tablou înrămat realizat de Tomi Ungerer, cu o creatură mitică ce are ochi de rotarian și care lucrează la un colier rotarian.
 
Au urmat numeroase momente culturale importante: Colinde de Crăciun interpretate de copii/tineri în costume tradiționale, precum și spectacole susținute de prietenul rotarian Bogdan Aungurence, atât ca solist, cât și alături de alți doi artisti, Diana Pap si Iulia Ciupercea.
 
Vizitele la Teatrul German, la expoziția de icoane din Catedrala Ortodoxă Mitropolitana , la Muzeul Revoluției și la Muzeul de Artă din Piata Unirii au ramas pentru prietenii nostri de la RC Waiblingen de neuitat. Aceste zile petrecute împreună, cu puțin timp înainte de Crăciunul 2022, ne-au arătat în mod impresionant cât de profundă este prietenia și legătura noastră. 
 
Parteneriatul dintre RC Waiblingen și RC Timișoara este cât se poate de viu! Vom continua acest lucru și în 2023.
This entry was posted in Actiuni, Intalniri comune club, International. Bookmark the permalink.