GOLDEN BALL – ROTARY CLUB CETATE TIMIȘOARA

Posted By admin


GOLDEN BALL – ROTARY CLUB CETATE TIMIȘOARA

GOLDEN BALL, EVENIMENTUL ANULUI LA ROTARY CLUB CETATE TIMIȘOARA. Anual, membrii Rotary Cetate Timișoara se întâlnesc în cadrul balului caritabil al organizației. La fel a fost și de această dată, rotarienii au fost darnici și au donat pentru adunarea de bani în vederea susținerii cauzelor nobile ale organizației.

SPONSORI GENEROȘI PENTRU CAUZE NOBILE. Câteva sute de persoane au licitat pentru mai mult de 20 de obiecte de artă. Au fost sculpturi, tablouri, icoane, realizate de artiști plastici cunoscuți și donate în vederea licitării de Constantun Grangure, Horia Bojin, Mihai Olteanu, Ștefan Popa Popa’s, Sorin Nicodim, Dan Lambrino.

PROIECTE CARITABILE. De asemenea, a fost licitat un tablou realizat de copiii de la Rotakids, proiectul acestora fiind de a aduna bani în vederea realizării de mobilier nou care să fie donat Centrului de Primire Minori în Regim de Urgență. Un alt proiect special este cel prin care au fost licitate 25 de globuri pictate de artiști timișoreni, banii adunați fiind folosiți pentru achiziționarea unei centrifugi pentru separarea sângelui, necesară Centrului de Transfuzie Sanguină Timișoara.