PRIMIREA DE NOI MEMBRI ÎN ROTARY CLUB TIMIȘOARA

Posted By admin


PRIMIREA DE NOI MEMBRI ÎN ROTARY CLUB TIMIȘOARA

TREI NOI MEMBRI ÎN ROTARY CLUB TIMIȘOARA. În cadrul Rotary Gala & Paul Harris Fellow Recognition organizat de Rotary Club Timișoara a avut loc și primirea a trei noi membri. Fiecare dintre aceștia sunt personalități marcante a societății timișorene și a mediului de business local.

CARMEN RUSMIR, director general Zoppas Industries, unul dintre top zece angajatori din județul Timiș, cu sediul central în Italia și cu locații în Sânnicolau Mare, Timișoara, dar și în Serbia, China și alte țări. Carmen este foarte cunoscută prin implicarea sa în acțiuni umanitare și de responsabilitate socială, în special în lupta împotriva cancerului. De asemenea, Carmen este pasionată de filosofia și medicina tibetană fiind candidată la funcția de Consul Onorific al Indiei la Timișoara. Garantul moral pentru Carmen (nașul său în Rotary) fiind Dan Bedros, fost director general Alcatel-Lucent și fost Consul Onorific al Franței în Timișoara.

VINCENZO MODERNO, vicepreședinte al Camerei de Comerț a Italiei în România și proprietar a mai multor companii care își desfășoară activitatea în România. Împreună cu Consulatul Onorific al Italiei în Timișoara, Vincenzo este implicat în mai multe proiecte sociale locale. Garantul moral în Rotary pentru Vincenzo este Sabin Ceontea, proprietar și administrator al Sar Security, una dintre companiile mari de pază și de transport din Timiș.

EUGEN TRUȘCĂ, director comercial al grupului Pasmatex și colaborator apropiat al europarlamentarei Maria Grapini, o altă rotariană foarte cunoscută din Timișoara, past presidentă a Rotary Club Ripensis Timișoara. Garantul moral în Rotary pentru Eugen este Horea Vișoiu, pastpresident al Rotary Club Timișoara și asociat în compania Berg Banat.

Alături de ”nașii lor”, un alt garant moral pentru noii intrați este Președintele Rotary Club Timișoara, Adrian Bădescu, care a prezidat ceremonia oficială.