TROFEUL DE EXCELENȚĂ PENTRU CULTURĂ

Posted By admin


TROFEUL DE EXCELENȚĂ PENTRU CULTURĂ

Premiul special “Trofeul de excelenta pentru cultura” a fost oferit teatrului national timisoara de catre C.C.I.A.T. impreuna cu presedintele Rotary Club Timisoara.

In acest an, pe langa obisnuitul ”Top al Firmelor”, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis a acordat si un premiu special, ”TROFEUL DE EXCELENȚĂ PENTRU CULTURĂ”, Teatrului Național din Timișoara, reprezentat prin Dna Ada Lupu Hausvater.

Trofeul a fost oferit de către Dna Florica Chiriță, director general CCIAT, împreună cu Dr. Adrian Bădescu, președinte 2017-2018 al Rotary Club Timișoara și Consul Onorific al Mexicului la Timișoara.

Trofeul vine ca o normală recunoastere a efortului, progresului si a excelentei intregului colectiv al institutiei de cultura, precum si a conducerii acesteia, reprezentate prin Dna Ada Lupu Hausvater, director general si Ioan Rizea, director general adjunct. In toti acesti ani, Teatrul National Timisoara a dovedit ca este un teatru emergent, profund racordat la public și asumat în spațiul civic și social al orașului.

Topul firmelor din judetul Timis sub semnul premierelor.