GALA MEDICI’S

Posted By admin


CLINICILE MEDICI’S LA ANIVERSAREA A 20 DE ANI

”Medici’s. Prima asociere pe care o faci cand auzi acest nume este cea cu puternica si influenta familie din Florenta – Medici, careia i se datoreaza, in mare masura, progresul stiintific si artistic al Renasterii occidentale. Chiar daca nu detin – inca – puterea financiara a celebrei familii, Clinicile Medici’s au totusi cateva lucruri in comun cu aceasta: pretuiesc oamenii, arta si progresul.

Filosofia companiei timisorene este repozitionarea medicinei ca ARTA si redescoperirea pacientului ca suflet. Pentru ca… ”atunci cand pacientul trece pragul cabinetului medical, el nu isi ofera doar trupul pe mainile medicului sau, ci isi pune in palmele acestuia intreg sufletul sau dezgolit. Trebuie sa tratam pacientul ca suflet, cu toate problemele si trairile lui si nu ca pe o bucata de carne sau ca pe o suma de cifre de analize de laborator”.

OAMENI, PASIUNE, CREDIBILITATE

”Regula de baza in Medici’s se numeste OPC: Oameni, Pasiune, Credibilitate. Nu bani, nu lucruri si nu proceduri. Uneori medicul se leaga prea mult de lucruri si se ascunde in spatele aparatelor, uitand ca in fata sa sta un Om, cu durerile si anxietatile lui. In apreprenoriat, ca si in medicina, trebuie sa iubesti oamenii, sa iubesti ideile. Restul…vine de la sine”, spune Adrian Badescu, unul din asociatii Medici’s.

Momentul central al evenimentului a fost reprezentat de conferințele legate de rebrandingul companiei și de focusul pe valorile din profunzimea brandului și de filozofia a ceea ce numim ”Efectul Medici” și ”Efectul Habsburg”, regăsite în Medicis prin însăși sloganul clinicilor ”Rigoare germană în dischis latin”.

Ca sa reusesti trebuie sa iubesti oamenii.

This entry was posted in Sanatate, Stiri and tagged , , , , . Bookmark the permalink.