ROLF MARUHN: POVESTEA UNUI ROTARIAN EXCEPȚIONAL

Posted By admin


ROLF MARUHN: POVESTEA UNUI ROTARIAN EXCEPȚIONAL

Majoritatea timisorenilor si a cetatenilor zonei de vest a Romaniei l-au cunoscut pe Excelenta sa Dl. Rolf Maruhn ca si Consul General al Germaniei in Timisoara. Un grup mult mai restrans de buni prieteni au avut sansa de a-l cunoaste pe Rolf si din pozitia de coleg si prieten in Rotary Club Timisoara si s-au implicat alaturi de el in proiecte care au influentat comunitatea Timisoreana.

PROIECTELE ”BEGA BULEVARD” ȘI ”CURSA RĂȚUȘTELOR” au fost initiativele lui Rolf si a comunitatii germane din Clubul Rotary Timisoara, prin care s-a dorit readucerea canalului Bega dintr-o zona prafuita, in zona atractiva a comunitatii locale.

De asemenea Rolf s-a implicat in miscarea ciclista din Timisoara si in aproape toate proiectele Clubului Rotary.

Acum, la fel ca in schimbarile de mandat din Rotary, si in diplomatie a venit un moment al schimbarii, Rolf urmand sa se reintoarca la Berlin, lasand Consulatul German din Timisoara sub administrarea noului consul, Excelenta sa Dl. Ralf Krautkramer (cu siguranta un viitor coleg de Rotary cu o la fel de implicata prezenta).

Pentru tot ce a facut pentru Timisoara si pentru comunitatea locala, Rolf a primit titlul de CETATEAN DE ONOARE al Timisoarei. Si de membru de onoare al Clubului Rotary Timisoara.

This entry was posted in Actiuni, Club, International and tagged , , , . Bookmark the permalink.