Cabinet de spital, renovat cu donațiile primite la Timotion 2015

Posted By admin


cabinet_renovatCabinetul de Urgențe din cadrul Clinicii de Chirurgie Maxilo-Facială, secție a Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara, a fost renovat cu cei peste 20.000 de lei colectați în timpul evenimentului de alergare Timotion 2015 , proiectul fiind propus de Clubul Rotary Opera care a reușit să obțină cea mai mare donație – 10.000 de lei din partea societății MGI COUTIER România care activează de 10 ani în Timișoara, ca Filială a Grupului francez MGI COUTIER – furnizor mondial de rang I în industria automotive.
“Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială Timișoara este o secție medicală de tradiție care deservește municipiul Timișoara, județul Timiș și județele limitrofe de peste 60 de ani. Proiectul va crea condiţii de lucru optime personalului medical, va asigura confort pacienţilor şi va aduce un plus de încredere şi siguranţă în serviciile oferite de spital. De asemenea, asigurarea unui mediu igienic este imperativ datorită activității medicale cu specific chirurgical”, au spus inițiatorii proiectului atunci când s-au alăturat echipei Timotion.
Fondurile alocate au fost folosite pentru lucrări de desfacere a faianței existente, finisarea pereților cu glet, turnare șapă autonivelantă și, în final, montarea tarchetului din PVC pe podea și pe pereți.
Acesta este unul dintre proiectele selectate de echipa Timotion pentru a beneficia de banii colectați din taxele de înscriere la eveniment și din donațiile făcute de persoanele care au vrut să sprijine inițiatorii, dar nu au alergat. Alte 10 proiecte sunt în etapa de sintetizare a rezultatelor sau aproape de a fi încheiate.
“Ne bucură mult rezultatele celor 11 organizații care au fost susținute financiar prin organizarea Timotion. Arătăm că și la Timișoara funcționează acest mecanism prin care un eveniment al comunității, la care participă sute, chiar mii de persoane, se transformă într-un generator de sprijin pentru inițiative în folosul comunității. Sute, chiar mii de bolnavi vor avea o experiență medicală mai puțin neplăcută ca urmare a renovărilor de la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială Timișoara. Comunitatea și-a rezolvat singură o problemă. Pentru noi, echipa Timotion, este o încurajare să continuăm organizarea acestui eveniment”, a spus Cristina Potra Mureșan – manager proiect Timotion.
Proiectul Timotion – Timișoara se mișcă a beneficiat de sprijin din partea Primăriei Municipiului Timișoara, a Consiliului Județean Timiș și a sponsorilor principali: Visma și Cluburilor Rotary din Timișoara. Contribuții semnificative au avut și sponsorii: Movidius, Flextronics, Digital Education, Hydromatic System, BCR. S-au mai alăturat și: Haufe, ACI, OTP, DM, Mahle, Frigoglass, Flexik, Smart Professional, Oil Solution.

This entry was posted in Proiecte, Sanatate. Bookmark the permalink.