Daniel Tănase, noul Guvernator Rotary, a ajuns la Clubul Rotary Lugoj –un club matur care a dat un guvernator districtual

Posted By admin


daniel_tanase_rotari_la_lugojDupă vizita cluburilor din Timişoara, Daniel Tănase, noul Guvernator Rotary 2015 -2016, District 2241 România – Republica Moldova, a ajuns şi la Clubul Rotary Lugoj, joi 17 septembrie.
Iată ce a constatat Tănase, după întâlnirea cu rotarienii din Lugoj:
“Clubul Rotary din Lugoj este unul care a aniversat de curând 15 ani de la înfiinţare. Este un club matur, care a dat districtului un Guvernator şi care are în portofoliu proiecte impresionante. Există un proiect despre care s-a discutat mai mult în întâlnirea de ieri: „Să redăm copiilor bucuria vederii!”. Proiect prin care se asigură asistenţă medicală gratuită pentru câteva sute de copii în fiecare an, începând cu 2007. Marius Capetan-Bacskai, preşedintele 2015-2016 , medic oftalmolog este sufletul acestui proiect şi se bucură de susţinerea colegilor din club. Pentru copii cu posibilităţi materiale reduse, clubul s-a îngrijit de procurarea de rame şi lentile. Clubul Rotary Mühlhausen din Germania şi-a arătat solidaritatea, sprijinind prin donaţii proiectul. O activitate de club consistentă, profesionalism, modestie şi dedicaţie de care au beneficiat până acum mii de copii”.

This entry was posted in Actiuni, Intalniri comune club and tagged . Bookmark the permalink.