Fantana Rotary

Posted By bogdadmin


Preocuparea pentru vitalitatea si sanatatea Timisoarei este o constanta a directiei de actiune a  Rotary. Proiectele noastre nu exclud preocuparea pentru un mediu sănătos şi curat, reprezentanţii cluburilor implicându-se în acţiuni care vizează asigurarea unui viitor mai bun pentru generaţiile viitoare.

Una dintre acestea este inaugurarea Fantanii Rotary in data de 02 iulie 2009,  proiect comun al cluburilor Rotary din Timisoara avand in centru un element esential  pentru     sanatatea noastra si a copiilor nostri, apa.

Fondurile necesare acestui proiect au fost stranse in urma organizarii , in anul 2008,de catre cele trei cluburi timisorene a primului turneu de golf. Dupa montarea de filtre de apa la 11 scoli si gradinite din oras, forand Fantana Rotary am facut un pas inainte in furnizarea de apa curata si implementarea in constiinta celor din jurul nostru a grijei pe care trebuie sa o acorde apei si atentiei la sursa de apa folosita.

Apa este unul dintre elementele vitale ale vietii, iar viitorul nostru depinde de rezervele de apa ale planetei. Accentuand importanta de a consuma apa curata, accentuam in acelasi timp si necesitatea de a nu irosi aceasta resursa pretioasa a vietii, ci de o folosi in mod rational.

Galerie Foto

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.