CINA DE CRĂCIUN ÎN FAMILIA ROTARIANĂ

Posted By admin


CINA DE CRĂCIUN ÎN FAMILIA ROTARIANĂ

Rotarienii din Rotary Club Timișoara au sărbătorit tradiționala Cină de Crăciun ”în familia rotariană”, la sediul clubului, Hotel Iosefin Residence**** Timișoara.

Un număr de peste 50 de membri activi au participat la această acțiune deosebită, care reunește”familia rotariană”, an după an, într-un cadru de sărbătoare și de liniște, la capătul unui an calendaristic plin de cu activități și de împliniri.

COLINDE ȘI MUZICĂ BĂNĂȚEANĂ CU TIBERIU CEIA. Colindele românești și folclorul autentic bănățean, prin prezența binecunoscutului Tiberiu Ceia, au întregit spiritul Crăciunului și atmosfera de sărbătoare. ”Corul” membrilor clubului a interpretat colindele tradiționale, sub ”bagheta” asistent guvernatorului Dan Costineanu, past president al clubului si unul dintre initiatorii si fondatorii bandului rotarian de muzica ”The Gears”.

SECRET SANTA A SOSIT PRINTRE MEMBRII SI COPII ROTARIENILOR. Un alt moment special a constat in aducerea si oferirea de cadouri membrilor clubului si copilasilor rotarienilor, prezenti la eveniment. Copilasi care s-au straduit sa recite poezii sau sa interpreteze cântecele.

CRĂCIUN FERICIT ȘI UN AN PLIN DE ÎMPLINIRI !

This entry was posted in Club and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.