CĂSUȚA CU CASTANE LA TÂRGUL DE CRĂCIUN

Posted By admin


CĂSUȚA CU CASTANE LA TÂRGUL DE CRĂCIUN

CASTANE ROTARIENE ÎN SCOPURI CARITABILE. Rotary Club Timisoara a demarat un proiect de strângere de fonduri din vânzarea de castane coapte în Piața Victoriei la standul de Crăciun a tinerilor din Rotaract Club Timișoara. S-a reusit strângerea a 1.300 lei din vanzarea de castane coapte.

”O CANĂ DE FERICIRE”. 20% din fonduri au mers către proiectul Rotaract “O cană de fericire”, prin care tinerii rotaractieni utilează 11 containere de locuit, destinate persoanelor fără adăpost din Timișoara.

”DĂRUIEȘTE UN ZÂMBET”. 80% din fonduri au mers către proiecul rotarian “Dăruiește un zâmbet”, prin care 31 de copilași proveniți din familii defavorizate au sărbătorit pe Moș Crăciun la Centrul Comercial Euro. Fiecare copilaș a putut să își aleagă haine și jucării din diverse magazine ale centrului comercial, bugetul total alocat acțiunii fiind de 9.300 lei. Întreaga sumă pentru această acțiune a fost adunată din donații.

SPIRITUL VIENEI LA TIMIȘOARA. Ideea cu castanele si cuptorul de castane a plecat din inițiativa lui Daniel Marcu, membru al Rotary Club Timișoara de a aduce o bucățică din cultura vieneză și austriacă la Timișoara. În Austria, în perioada sărbătorilor de iarnă, consumul celebrelor “Maroni” este o tradiție. Cuptorul pus la dispoziție de către Daniel Marcu este “Made în Austria”, iar castanele vin din Italia, zona unde cresc castanele comestibile nobile, datorită mărimii și gustului dulce.

This entry was posted in Club, Strangere fonduri and tagged , , , . Bookmark the permalink.