ZIUA AUSTRIEI & ECOPLUS INTERNAȚIONAL

Posted By admin


ZIUA AUSTRIEI LA OPERA ROMANA DIN TIMISOARA

Austria Inferioară se poate prezenta acum, mai mult ca oricând, ca o regiune de export activă și competitivă din inima Europei. În acest sens, companiile naționale nu sunt lăsate singure atunci când pătrund pe noi piețe. ecoplus International este Agenția economică a Landului Austria Inferioară, si oferă susținere companiilor în acest sens. O ofertă specială o reprezintă birourile din străinătate, precum cel din orașul Timișoara, deschis în martie 2007 – anul aderării României la UE.

În cadrul unui eveniment de gală organizat la Teatrul Național din Timișoara, acest jubileu a fost sărbătorit – odată cu ziua națională a Austriei – în prezența Ministrului Economiei al Landului Austria Inferioara, Petra Bohuslav, a ambasadorului austriac, Gerhard Reiweger, a consulului onorific al Austriei în Timișoara, Vasile Onofrei, a directorului general ecoplus, Helmut Miernicki precum și a directorului general ecoplus International Romania, Daniel Marcu.

Numeroase companii locale au dezvoltat relații de cooperare de succes cu parteneri români în ultimii zece ani. În fiecare an – și acest lucru pentru ultimii 10 ani – aproximativ 36 de companii noi din Austria Inferioară s-au adresat biroului nostru din Timișoara pentru a fi sprijinite. Sunt convins că Austria Inferioară și România vor continua să extindă și să aprofundeze relațiile comerciale în următorii ani”, declară administratorul districtual Bohuslav, însărcinat cu economia.

Ziua Austriei si ecoplus international.