BALUL ROTARY CLUB BUZIAȘ

Posted By admin


BALUL ROTARY CLUB BUZIAȘ

Rotarieni din țară și străinătate, medici, personalităţi ale vieţii publice și antreprenori au participat vinerea trecută la Balul Clubului Rotary Buziaș. Acțiunea caritabilă a avut loc la restaurant Cochet Ballroom din Timișoara și este organizată anual, cu scopul strângerii de fonduri necesare continuării proiectelor clubului, care fac cunoscut Buziașul în țară și în străinătate.

 În acest an s-au strâns fonduri pentru continuarea proiectele tradiționale ale clubului. Ediţia din acest an a Balului Rotary Buzias a fost un succes, transmite președintele în exercițiu, Nicușor Velican. Douăzeci și două de tablouri, lucrate cu măiestrie și pricepere de către unsprezece pictori de renume, membrii ai Uniunii artiștilor plastici filiala Timiș, au fost donate clubului Rotary Buziaș, dar și articole sportive cu semnăturile echipelor, bijuterii au fost scoase la licitaţie, iar fondurile strânse au mers pentru continuarea proiectelor clubului.

Clubul Rotary Buziaș este înființat de 12 ani, iar membrii acestuia s-au implicat de-a lungul timpului în sute de proiecte pentru comunitate. Doua proiecte importante vor beneficia de fonduri in urma evenimentului.

This entry was posted in Actiuni, Club, Proiecte, Social and tagged , , , , . Bookmark the permalink.