PROMENADA INIMILOR 2017

Posted By admin


PROMENADA INIMILOR

Duminică 1 octombrie, de la ora 12.00, Cluburile Rotary din Timişoara organizează “Promenada Inimilor” 2017, coordonator prof. univ. dr. Dan Gaiţă, directorul Fundaţiei Române a Inimii.

Rotary, INIMA MEA. Evenimentul se desfăşoară sub titulatura “Rotary, Inima Mea” şi are loc în Parcul copiilor, cu prilejul Zilei Mondiale a Inimii (29 septembrie!). “Încurajăm organizarea şi a altor acţiuni dedicate sănătăţii comunităţii în Săptămâna Inimii: 23 septembrie – 1 octombrie!”, este mesajul roatarienilor.

A CINCEA EDIȚIE a “Promenadei inimilor” a avut loc, duminică 1 octombrie, în Parcul copiilor și în alte 29 orașe din țară, cu prilejul Zilei mondiale a inimii 2017. Evenimentul a fost organizat de cluburile Rotary din Timișoara și din Districtul 2241 România Republica Moldova.

“Sărbătorim Ziua mondială a inimii la nivelul Societății Române de Cardiologie și al Fundației Române a Inimii din 2009, iar astăzi, manifestarea are loc în 30 de orașe. Suntem la a cincea ediție și vectorul principal de organizare îl reprezintă cluburile Rotary. Obiectivul este să arătăm că, deși bolile cardio-vasculare sunt foarte frecvente, în proporție de 80% sunt prevenibile, iar acest fapt ține de fiecare dintre noi, de modul în care avem grijă de noi înșine, mâncând sănătos, făcând mișcare zilnic, nefumând, dar și urmând un control periodic la medicul curant. Duminică 1 octombrie, încheiem manifestările prilejuite de Săptămâna inimii cu Promenada inimilor, organizată de rotarienii din Timișoara și din întreaga țară”, a declarat prof. univ. dr. Dan Gaiţă, directorul Fundaţiei Române a Inimii și past-president Clubul Rotary Timișoara. Evenimentul s-a desfăşurat sub titulatura “Rotary, Inima Mea” cu prilejul Zilei Mondiale a Inimii !