CURSA RĂȚUSTELOR

Posted By admin


EDIȚIA 2017 a ”Cursei Rațustelor” pe Bega, organizată de Rotaract Club Timisoara, cu suportul Primariei Municipiului Timisoara, a Cluburilor Rotary, Rotaract, Interact si RotaKids din Timisoara, a principalului sponsor al evenimentului, concernul german Continental si a celorlalti sponsori.

Prima editie a acestei serii de evenimente a fost initiata pe o idee si cu suportul Consulului General al Germaniei la Timisoara si membru activ in Rotary Club Timisoara, Excelenta sa Dl. Rolf Maruhn, care a participat si la aceasta editie, inainte de retragerea domniei sale din diplomatie si reintoarcerea la Berlin.

Rolf Maruhn a fost insotit la eveniment de noul consul general, proaspat numit, Dl. Ralf Krautkraemer si de directorul general al companiei Continental, Dl. Christian von Albricsfield, de asemenea membru activ al Rotary Club Timisoara.

EVENIMENT PREZIDAT DE PRIMARUL MUNICIPIULUI. Evenimentul a fost deschis de primarul Municipiului Timisoara, Dl. Nicolae Robu si de presedinta Rotaract Club Timisoara, Iulia Tundrea-Lucaci.

La eveniment au participat presedintii Rotary Club Timisoara, Adrian Bădescu și Rotary Club Cetate Timisoara, Luminita Tundrea, guvernatorul ales al Districtului Rotary 2241 Romania si Republica Moldova, Cristian Jurji, guvernatorul ales al Districtului Rotaract Romania, Andrei Lucaci, membrii ai cluburilor Rotary, Rotaract, Interact si Rotakids, membrii ai Corpului Consular Timisoara, oficialitati locale si mii de cetateni ai orasului.

Printre sponsorii evenimentului s-au numarat companiile: CONTINENTAL, Primaria Municipiului Timisoara, Asociatia Timisoara 2021, Agasi, JMP Clinic, Cmed, Sabres, Iulius Mall, Smartfit, Orthopedics, Riviere, Check In, Aramic, Filarmonica Banatul.

This entry was posted in Social, Sport and tagged , , , , . Bookmark the permalink.