Premii pentru Premianţi: Rotary Opera Timişoara a răsplătit 700 elevi de la sat cu un film 3D la Iulius Mall

Posted By admin


duminica_rotariieniii_la_mallÎn cadrul proiectului “Premii pentru Premianţi!”, duminică 13 decembrie, de la ora 10, aproape 700 de elevi din şcolile din mediul rural din Timiş care de-a lungul anului au primit diferite premii au fost premiaţi cu filmul 3D “În inima mării”, la Cinema City de la Iulius Mall Timişoara, de către Clubul Rotary Opera.
“Scopul proiectului nostru este promovarea şi susţinerea excelenţei în rândul elevilor de la sat din judeţul Timiş. Aceasta este a V a ediţie. Ca şi în anii anteriori, pentru mulţi dintre aceşti copii, însăşi venirea la oraş va constitui o premieră. Mulţumim sponsorilor şi colegilor rotarieni care au făcut posibilă această acţiune”, a spus Claudiu Vizitiu, preşedintele Rotary Opera.
Copiii au primit în plus şi cadouri specifice sărbătorilor de iarnă. “E un eveniment pe care elevii îl aşteaptă în fiecare an. Obiectivul este clar: oraş-mall-cinema. Sunt micuţi care nu au fost nicioadată la Iulius Mall sau la oraş. Ce să mai zic de Cinema City. E un obiectiv pentru ei ce îi determină să fie buni la învăţătură”, a concluzionat Mircea Bălan.

Rotary Opera este unul dintre cele mai tinere  cluburi Rotary din Timişoara. Acesta a reuşit în scurt timp să ajute comunitatea, angrenând generozitatea oamenilor de afaceri în proiecte de susţinere a tineretului şi educaţiei de vârf a acestuia. Calitatea pregătirii excelente de astăzi este garanţia unui viitor mai bun, iar noi îl privim cu încredere. Astfel, Clubul Rotary Opera continuă tradiţia Rotary România, care s-a implicat încă din perioada interbelică în activităţi educaţionale şi de îngrijire a sănătăţii, în special în rândul copiilor şi tinerilor. Rotary Internaţional e prima organizaţie creată pentru a servi comunitatea, compusă din peste 33.000 de cluburi în mai mult de 200 de ţări şi arii geografice, ai cărei peste 1.2 milioane de membri formează o reţea globală de lideri într-o mare diversitate de comunităţi, de profesiuni sau de afaceri, oameni angajaţi responsabil într-o misiune nobilă, care îşi dedică timpul şi talentul servirii comunităţii lor şi celor aflaţi în nevoie oriunde pe glob, în spiritul valorilor etice înalte şi al bunei înţelegeri.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.