Expoziţie caritabilă de pictură în scopul renovării Clinicii de Chirurgie Vasculară Timişoara

Posted By admin


dr._popitiu_mircea_bunDoctorul chirurg rezident, Mircea Popiţiu, membru activ în cadrul Clubului Rotary Ripensis Timişoara, organizează expoziţia caritabilă de pictură Mircea Popiţiu,  joi 1 octombrie, de la ora 20, la Banat Car Timişoara, din Calea Lugojului.
Expoziţia de artă este realizată în scop caritabil pentru renovarea Clinicii de Chirurgie Vasculară, din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara. Cu acest prilej, va avea loc şi o degustare de vinuri şi preparate culinare frantuzeşti.  “Ne vom bucura de un minunat concert de pian. Intrarea este gratuită. Se va organiza şi o tombolă cu premii”, a precizat prof. dr. Mihai Ionac, şeful Clinicii de Chirurgie Vasculară.
Iată cum îşi motivează acţiunea caritabilă rotarianul dr. Popiţiu:
“Nu există sentiment mai înălţător că şi aprecierea pe care o primeşti sincer de la oamenii de lângă ţine. Premiul cel mai de preţ este zâmbetul şi strângerea de mâna. Acţiunile altruiste sunt baza unei societăţi civilizate, iar răspunsul din partea acestei campanii este dovadă vie că suntem pe drumul cel bun, al speranţei şi recunoştinţei că nu suntem niciodată singuri. După această experienţă am simţit că merită să lupţi, să iubeşti şi să fii alături de oameni, pentru că fiecare dintre noi este minunat şi doar împreună putem realiza lucruri măreţe. Insigna primită va păstra mereu emoţia din acea zi şi nu cred că există un dar mai frumos decât o îmbrăţişare şi un gând bun. Mă simt onorat şi va mulţumesc! Campania Premianţii fără premii m-a motivat să mai realizez o altă expoziţie în scop caritabil. Aşadar va invit în dată de 1 octombrie, ora 20 la Banat Car Timişoara să va încânt privirea cu o expoziţie de nuduri”, îndeamnă dr. Popiţiu.
Gh. MIRON

This entry was posted in Actiuni, Proiecte, Sanatate, Strangere fonduri. Bookmark the permalink.