Mii de timişoreni au asistat la Cursa Răţuştelor 2014, pe Bega

Posted By admin


În prezenţa primarului Nicolae Robu, mii de timişoreni, cu mic cu mare, au ocupat malurile râului Bega, duminică, 7 septembrie, la ora 16, pentru a asista la cea de-a opta ediţie a Cursei Răţuştelor, eveniment caritabil organizat cu prilejul Festivalului „Bega Bulevard” 2014.

Marele câştigător al premiului în valoare de 1.000 de euro la Cursa Rățuștelor a fost un tânăr în vârstă de 31 de ani. 5.000 mii de răţuşte din plastic s-au luat la întrecere pe valurile Begăi şi majoritatea au fost „adoptate” în schimbul sumei de 5 lei.

Alţi 19 “părinţi adoptivi” au câştigă premii în bani şi produse. Premiul cel mare, în valoare de 1.000 euro, a fost oferit de TRW Automotive Safety Systems.

Cursa Răţuştelor a fost organizată de Clubul Rotaract Timişoara, împreună cu cluburile Interact şi Rotary Timişoara şi a avut loc între Podul Tinereţii şi Podul Traian. Anul acesta, fondurile strânse se vor îndrepta spre Formaţiunea de Intervenţie Rapidă pe bază de Voluntariat „SALVO”, pentru achiziţionarea unei autospeciale necesară în numeroase proceduri de urgenţă. “Merită Salvo să primească o asemenea autospecială”, a spus primarul Robu.

This entry was posted in Actiuni, Club, Proiecte and tagged , . Bookmark the permalink.