1000 de euro – Premiul cel mare la Cursa Răţuştelor de pe Bega

Posted By admin


Cu prilejul Festivalului „Bega Bulevard” 2014, organizat de Primăria Timişoara, duminică, 7 septembrie, 5.000 mii de răţuşte aşteaptă să fie „adoptate” de timişoreni, în scop caritativ, în schimbul sumei de 5 lei.

Persoanele ale căror bilete cuprind numerele primelor răţuşte ajunse la linia de sosire (de fapt, „părinţii lor adoptivi”) câştigă premii în bani şi produse. Premiul cel mare, în valoare de 1.000 euro, va fi oferit de TRW Automotive Safety Systems.

Clubul Rotaract Timişoara, împreună cu cluburile Interact şi Rotary Timişoara, organizează a VII-a ediţie a Cursei Răţuştelor pe Bega, de la ora 16.00, între Podul Tinereţii şi Podul Traian. Anul acesta, fondurile strânse se vor îndrepta spre Formaţiunea de Intervenţie Rapidă pe bază de Voluntariat „SALVO”, pentru achiziţionarea unei autospeciale necesară în numeroase proceduri de urgenţă.

Biletele sunt fi puse în vânzare începând cu data de 29 august, la punctele de pe Strada Alba Iulia şi de pe strada Mărăşeşti, fiind urmate la scurt timp de răţuştele suvenir.

This entry was posted in Actiuni, Club, Proiecte and tagged . Bookmark the permalink.