Donații impresionante la Balul Clubului Rotary Ripensis Timișoara

Posted By admin


Balul Clubului Rotary Ripensis Timișoara a reunit, în data de 22 martie, crema elitei timișorene, fie că este vorba de mediul de afaceri, politic sau social.

Inspirați de președintele clubului, ministrul Maria Grapini, participanții și-au deschis larg portofele și conturile și au făcut donații impresionante în scopuri caritabile. Conform bilanțului financiar, balul din acest an este cel mai profitabil din toate balurile organizate de Clubul Rotary Ripensis Timișoara până acum. Sumele adunate vor fi utilizate pentru câteva dintre proiectele clubului. O parte din fonduri vor fi destinate pentru susținerea tânărului student la Academia de Artă din Ierusalim, Andrei Alexandru Tiba, a cărui părinți au suferit un accident grav de mașină, accident ce a condus la lipsa sprijinului financiar. De asemenea, o parte din fonduri vor fi utilizate pentru amenajarea unui adăpost destinat persoanelor care au suportat violență în familie și pentru susținerea proiectului ”Casa performanței”, pentru acordarea de burse elevilor olimpici. Nu în ultimul rând vor fi alocate fonduri pentru susținerea proiectului ”Casa Rotary” – proiect ce constă în amenajarea unui spațiu dedicate acțiunilor rotariene.

This entry was posted in Actiuni, Comunitate, Intalniri comune club, Strangere fonduri and tagged , , . Bookmark the permalink.