Sedinta Rotary: 21.04.2008 ora 19.30 Hotel Timisoara

Posted By bogdadmin


Sedinta Rotary  21.04.2008
locatie:  Hotel Timisoara  – ora 19.30
 
1.            Alegerea presedintelui 2009-2010 – Propuneri: Emilian Popovici (propus de Nicu Bibu) si Horea Visoiu (propus de Adi Aron).

2.            Evenimente in urmatoarea perioada: Invitatia la Clubul din Feldbach (26.aprilie: M.Avram, P.Bayard, R.Wisser); Chartare Club Cahul (4 mai); Balul Cluburilor Rotary Bucurestene (9 mai); Vizita lui Jacki Catala (15.mai); Barbeque Dinner / Turneu de golf (17.mai).

3.            Diverse.

Minuta sedintei Rotary  14.04.2008
locatie:  Hotel Timisoara  – ora 19.30
 
1.            Prezentarea unui posibil nou coleg: Dragos Hopulele, Directorul Fabricii de Bere Timisoreana. Propunere sustinuta de catre colegii nostri Aurelian Bent si Dan Costineanu. Au facut completari la prezentare: Aurelian Bent si Marius Birlan.

2.            Prezentarea proiectului privind crearea unei locuinte pentru persoane cu dizabilitati – Laila Onu. Exista (la data prezenta): terenul, un finantator (din Budapesta) si un parteneriat cu o organizatie din USA. Nu exista mobilierul si echipamentele electrocasnice (estimate la cca. 5000 EUR).

3.            Concursul “NOI INFO” a ajuns la maturitate si se poate autosustine – Marius Birlan.

4.            Proiectul Bicicleta. Oltea si Lia propun un proiect nou si un nume pentru acest proiect “Rocicleta Junior”. S-a discutat si cu inspectoratul scolar. S-a propus ca locatie “Stadionul Dan Paltinisan”. Durata propusa este de 2 zile. Concursul ar consta in 2 etape: una practica (din prima zi), constand in concursul propriu-zis, iar ziua a 2-a ar consta intr-o proba teoretica, “scrierea pe calculator a unui articol de ziar pe tema concursului din ziua precedenta – Oltea Copaci.

5.            Vizita in Anglia este definitivata. Grupul este format din 15 membri – Diana Andone.

6.            Vizita Subotica. Au participat rotarieni din toata zona (Croatia, Slovenia, Muntenegru, Kosovo, Ungaria, Romania etc). Presedinte actual este seful sectiei de Pediatrie de la Spitalul local – Mihai Avram.

7.            Rotary Benefiz Tour. Exista corespondenta cu cluburile din Germania – Mihai Avram.

8.            Rotary & Wine. A fost o delegatie impresionanta din Romania. Din clubul nostru a participat: Doina, Lia, Marius, Marian, Romica, Radu, Bogdan. Au participat rotarieni din Slovacia, Germania, Austria – Marius Birlan.

9.            Golf Charirty Tournment. Realizarea si a unui Grill Party. Taxa de participare este de 100 RON. Fiecare membru al clubului are obligatia de a achita o invitatie. Se pot invita si alte persoane (putem avea invitati) cu plata costului invitatiei. Invitatiile sunt la Bogdan. Pentru cei care doresc sa participe la turneul de golf (doar persoane licentiate) exista o taxa suplimentara de 150 RON. Persoanele sau firmele care vor sa isi faca reclama in cadrul turneului pot participa cu sponsorizari si beneficiaza de reclama – Bogdan Aungurence.

10.      Vizita lui Jacki. Realizarea unui program pentru Jacki (1 zi/ turneul de golf; 1 zi/ Oltea Copaci; 1 zi/ Adi Badescu) – Laila Onu. Depozitarea materialelor/ajutoarelor aduse de Jacki vor fi depozitate la Akbar.

11.      Propuneri pentru presedinte 2009-2010. S-au facut urmatoarele propuneri: Adrian Badescu (Marius Birlan), Emilian Popovici (Nicu Bibu), Horea Visoiu (Adi Aron).  Candidatii vor propune un program pe care il vor trimite prin email la secretar, pana cel tarziu luni dimineata.

12.      Diverse.

Cu prietenie/ Kind regards/ Mit freundlichem Gruß
 
Adrian Badescu
Secretary 2007-2008
 
———————————————————–
RC TIMISOARA < Un Gând. O Faptă. Împreună.
RI District 2241 < Romania si Republica Moldova
 
Tel:          +40 723 333533
Fax:         +40 256 247272
Email:       adrian@medicis.ro
 
www.rotarytm.ro  –   www.rotary2241.org  –   www.rotary.org

This entry was posted in Minuta 2007 - 2008. Bookmark the permalink.