Minuta sedintei din 11.05.2009 si Ordinea de zi 18.05.2009 – Hotel Timisoara

Posted By bogdadmin


Minuta sedintei din 11.05.2009, ora 19.30, hotel Timisoara
 
Minut de reculegere in memoria fostului membru fondator si past president al RC Timisoara. regretatul Sergiu Stirbu. De asemenea, am tinut un moment de reculegere pentru decesul tatalui prietenului nostru Jenel Patrascu. Dumnezeu sa-i odihneasca.
 
1. Stafeta Ciclista Rotary Arad – Timisoara, 9 Mai 2009 – continuarea – Aliakbar B.
 
Poze gasiti aici: http://www.bighost.ro/rotary/SCRTM_AR_9MAI09/
 
FELICITARI colegilor Akbar, Emil, Radu B., Silviu, Horea si celor de la Rotaract pentru ca au reusit sa ne aduca stafeta la Timisoara, dupa un traseu de 75 KM (Arad – Fantanele – Zabrani – Pischia – Timisoara).
 
Sambata, 16 Mai, ora 13 la hanul din Dumbravita va avea loc predarea Safetei catre RC Buzias. La ora 11 ne intalnim la Muzeul Satului, pentru a strabate noile trasee din padure pana la han.
 
2. Anuntarea membrilor acceptati pentru primire in Rotary Club Timisoara, si anume:
 
            1. Dinu Dragomir
            2. Mioara Simcelescu
            3. Gelu Mateescu
 
3. Evolutie actiuni comitet Punte Peste Decenii (80 de ani) – Marian Mocan
 
Va rugam anuntati participarile (pentru doritori) la cele doua evenimente, vizita la CRAMELE RECAS (pret 25 EUR/persoana) si pranzul la Casa Altringen (20 EUR/persoana), din 23 respectiv 24 Mai, a doua si a treia zi dupa manifestarea din 22.
 
4. In 15 Mai incepe conferinta Rotaract. In 16 seara, ora 20, la hotel Timisoara va avea loc inchiderea conferintei, moment la care este important sa fim prezenti cati mai multi rotarieni.
 
5. Evolutie actiuni comitet Saptamana Olimpica – Dan G. (In data de 25 Mai intalnirea de club se va     tine la baza sportiva a lui vali Bota, unde vom organiza concursuri sportive si vom servi o gustare)
 
In 28 vor avea loc jocurile Special Olimpics. Sunt deschise listele de sponsori, (1000 EUR pana la 200 EUR – sustinator) – detalii Laila O.
 
6. Alegerea presedintelui Rotary Club Timisoara pentru 2010 – 2011. A fost ales in unanimitate Bogdan Aungurence: "Increderea voastra ma onoreaza si ma obliga. Va multumesc pentru ea. Sper ca impreuna sa realizam lucruri frumoase, benefice pentru toti cei implicati, atat adresanti cat mai ales RC Timisoara. Contez pe sfatul si experienta fostilor presedinti pentru ca impreuna cu fortele active ale clubului sa ne pastram unitatea si prietenia in folosul comunitatii. Doamne ajuta!"
 
7. Diverse
 
7.1. Lia ne-a anuntat ca a fost contactata de Marcel Tolcea, director al Muzeului de arta care ne-a atras atentia asupra faptului ca pe placutele informative plasate pe cladirile istorice din Timisoara exista greseli din punct de vedere al informatiei istorice si al corectitudinii gramaticale; de asemenea, materialul din care sunt confectionate aceste placute nu este corespunzator. Marcel ne adreseaza rugamintea de a da jos placutele si a remedia deficientele constatate, inainte ca ei sa fie nevoiti sa intervina.
 
7.2. Dan G. ne anunta balul clubului Lions (2) in 29 Mai 2009 – detalii si invitatii la Dan G.
 
7.3. Oltea ne invita la ROCICLETA Ed. II in 01 Iunie. Actiune realizata cu sprijinul Inspectoratului Scolar si Fundatia Bega, sub sigla Rotary. – detalii Oltea Copaci
 
7.4. Luminita Tundrea (RC Timisoara Cetate) ne invita la concursul bucatarilor in 15 Mai ora 19
 
7.5. Poze de la membrii clubului pentru editare pliant. – va rugam consultati tabelul din mail-ul urmator si cine nu are poza, rugam sa ne trimita una in forma electronic pentru a putea realiza pliantul in timp util.
 
7.6. DUCK Race 2009, in cadrul Bega Bulevard,va fi organizat de catre Rotaract Timisoara
 
Prezenta: 25 membri din 57
                                                                                                                                                                                    
 
Sedinta RC TIMISOARA: Luni 18.05.2009, ora 19.30, Hotel Timisoara
 
1. Stafeta Ciclista Rotary Timisoara – Buzias, 16 Mai 2009 – continuarea – Aliakbar B.
 
Poze gasiti aici: http://www.bighost.ro/rotary/SCRTM/
 
Actiune reusita, pentru care le multumim tuturor celor ce au fost alaturi de noi. DG Marta Mocanu si Ivan Bloch (PDG) au fost prezenti la predarea stafetei catre RC Buzias. Ne-au ajutat la fata locului din partea RC Timisoara, Akbar, Rolf, Vali Cretu, Rudi, Horea, Harald, Romi Adam, Adi Aron, Dan C., Bogdan.
 
2. Evolutie actiuni comitet Punte Peste Decenii (80 de ani) – Marian Mocan
 
Va rugam anuntati participarile (pentru doritori) la cele doua evenimente, vizita la CRAMELE RECAS (pret 25 EUR/persoana) si pranzul la Casa Altringen (20 EUR/persoana), din 23 respectiv 24 Mai, a doua si a treia zi dupa manifestarea din 22.
 
3. Evolutie actiuni comitet Saptamana Olimpica – Dan G.
 
4. Diverse
 
4.1. Membrii comitetul Punte Peste Decenii trebuie sa definitiveze planurile pentru eveniment (dupa     sedinta). Ruediger W. si Dan Sutean rugam sa participe (chiar scurt) pentru detalii de organizare la opera.
 

Alte informari
 
1. May in history of Rotary (deadline month)
 
In May 1914, Rotary clubs in Great Britain and Ireland met in London and agreed to form the British Association of Rotary Clubs. They elected R.W. Pentland as the first president of the organization, which was to have its own constitution. The next month, at that year’s Rotary convention in Houston, the International Association of Rotary Clubs recognized the British group as a legitimate extension of Rotary, and clubs in Britain agreed to affiliate with and pay fees to the international organization.
 
2. Reminder:  Proiectul Omul si Cartea – Poze pliant RCT 2008 – . Proiectul Stafeta Ciclista Rotary – Actiune "Punte peste Decenii" (80 de ani)  – Cotizatia 2008 – 2009: 200 EUR si 500 RON (Horea Visoiu)  
 
Nu uitati de calendarul din site, www.rotarytm.ro pentru a vedea evenimentele apropiate si galeria foto pentru imagini de la actiunile si proiectele realizate. (inclusiv bal)
 
Formular de propunere membrii noi:
 http://www.bighost.ro/rotary/materials/Formular%20propunere%20noi%20membri.pdf
(click pe link)
 
3. Sarbatoritii lunii Mai:
 
Emilian Popovici 6.05; Valeriu Cirpanu 19.05; Dan Bedros 23.05; Marius Birlan 31.05
 

This entry was posted in Mail Minuta 2008 - 2009. Bookmark the permalink.