Minuta sedintei din 04.05.2009 si Ordinea de zi 11.05.2009 – Hotel Timisoara

Posted By bogdadmin


Minuta sedintei din 04.05.2009, ora 19.30, hotel Timisoara
 
1. Prezentarea actiuniii Stafeta Ciclista Rotary – START-ul din Jimbolia. In 30.04 si 01.05 au avut loc deplasari spre Lenauhaim, Grabat pe bicicleta. S-au vizitat muzeele din zona. Administrata locala a fost alaturi de biciclisti.
 
2. Sedinta TMB – Jimbolia, 02.05.2009. Reprezentantul TMB din partea RC Szeged a prezentat noile variante de colaborare stabilite in Serbia. Reprezentantii RO au fost de acord cu acestea. A fost ales ca reprezentant financiar in relatia TMB din partea RC     Timisoara, Lugoj, Arad (prezenti la nivel de comitete de conducere la Jimbolia)  Aliakbar Barmayoun.
 
Poze aici: http://www.bighost.ro/rotary/SCR_2009/
si aici: http://www.bighost.ro/rotary/SR_jimb_2009/
 
3. Prezentarea actiunii de la Scoala Generala Nr. 24, donarea tablelor ecologice, contravaloarea premiului castigat la Bega Duck Race si prezentarea proiectului Nu Te Pune Cu Timisorenii.
 
Poze aici: http://www.bighost.ro/rotary/table_ecologice_29_04_09/
 
4. Impresii de la sarbatorirea 80 de ani de Rotary in Romania si la Bucuresti – Aliakbar B.
 
Participarea lui Dumitru Prunariu (invitat si la actiunea noastra din 22 Mai). Akbar a facut cadou din partea RTC documente importante de la infiintarea primului club din Bucuresti.
 
5. Citire scrisoarea DG Martha Mocanu  pentru luna aprilie
 
6. Citire scrisoarea responsabilului cu matching granturile din district, Mihai Branzea. Acesta face apel la raportarea catre RI a MG-urile incheiate. In caz contrar, nu vom beneficia de altele. Clubul nostru trebuie sa definitiveze documentele de la MG-ul din 2007, realizat cu RC Deva pentru donarea a 20 de calculatoare.
 
7. Votarea acceptului ca D-2241 sa fie inclus in proiectul pilot de realizare a MG-urilor in valoare de peste 15.000 USD.
 
8. Apel la plata cotizatiilor. Se vor trimite pe mail situatia cu restantele.
 
9. Lia anunta actiunea de 1 Iunie (copii si biciclete); solicita ajutorul rotaractienilor.
 
10. Evolutie actiuni comitet Punte Peste Decenii (80 de ani) – Solicitam in mod expres anuntarea participarilor si a numarului de locuri pana in data de 12 Mai. In 14 Mai vom face asezarea la mese, in ordinea prioritatilor (plata locurilor si anuntarea numarului de invitatii).  Ulterior se vor face repartizari dupa cum va fi posibil.
 
Nicu B. a pus accent pe mediatizarea evenimentului si invitarea cluburilor vecine.
 
IMPORTANT: la opera este manifestare publica, gratuita. Este recomandabil sa aducem prieteni, cunostinte, chiar daca acestia nu vor participa la balul de la sala CRAFT.
 
11. Prezentarea oaspetilor de la RC Vrsac, presedinte Zoran Novakovik – propuneri de intalniri si actiuni comune; prezenta numeroasa cu potential mare de a realiza o infratire intre cluburile noastre. Rotarienii din Vrsac vor dona 100 seturi a cate 6 carti pentru copii.S-a propus realizarea unui proiect comun de donare de carte pentru copii.
 
– prezentarea prof. Ioan Berlovan asupra grupului de folclor romanesc din Vrsac (vom discuta cu postul TV FAVORIT despre posibilitatea de a prezenta un spectacol – Marian M.)
 
12. Prezentarea oaspetelui din Italia, Davide Astori de la RC Parma Est
 
13. Diverse
 
13.1 Ruediger W. ne invita la INEU pentru o manifestarea sportiva, intre 8 – 10 Mai
 
13.2. Intre 15-16 mai se va desfasura Conferinta Rotaract in Timisoara
 
13.3. Poze de la membrii clubului pentru editare pliant.
 
13.4. Nicu B. ne invita la conferinta in 14 Mai pe tema dezvoltarea competentelor – are nevoie de confirmare pentru a putea orgniza un mic bufet (invitatia a fost trimia pe e-mail)
 
13.5. George M. ne invitat la sarbatorirea a 25 de ani de activitate a laboratorului de informatica medicala 15 Mai ora 12 – are nevoie de confirmare de asemenea. Invitatia urmeaza sa fie trimisa si pe e-mail.
 
 
Prezenta: 19 membri din 57
                                                                                                                                                                                    
 
Sedinta RC TIMISOARA: Luni 11.05.2009, ora 19.30, Hotel Timisoara
 
1. Stafeta Ciclista Rotary Arad – Timisoara, 9 Mai 2009 – continuarea – Aliakbar B.

Poze gasiti aici: http://www.bighost.ro/rotary/SCRTM_AR_9MAI09/

FELICITARI colegilor Akbar, Emil, Radu B., Silviu, Horea si celor de la Rotaract pentru ca au reusit sa ne aduca stafeta la Timisoara, dupa un traseu de 75 KM (Arad – Fantanele – Zabrani – Pischia – Timisoara).

2. Anuntarea membrilor acceptati pentru primire in Rotary Club Timisoara, si anume:

            1. Dinu Dragomir
            2. Mioara Simcelescu
            3. Gelu Mateescu
 
3. Evolutie actiuni comitet Punte Peste Decenii (80 de ani) – Marian Mocan
 
Va rugam anuntati participarile (pentru doritori) la cele doua evenimente, vizita la CRAMELE RECAS (pret 25 EUR/persoana) si pranzul la Casa Altringen (20 EUR/persoana), din 23 respectiv 24 Mai, a doua si a treia zi dupa manifestarea din 22.
 
4. Evolutie actiuni comitet Saptamana Olimpica – Dan G.
 
5. Alegerea presedintelui Rotary Club Timisoara pentru 2010 – 2011. Daca cineva doresta sa faca propuneri este rugat sa o faca cel tarziu la sedinta din 11 Mai, pentru a putea vota in cadrul acesteia.
 
Cine nu poate ajunge la sedinta, va rog sa transmiteti feedback-ul vostru (cei care nu a facut-o deja) sub orice forma doriti, mail, telefonic, sms fata de propunerea de pana acum (sau o alta), Bogdan Aungurence – pentru presedinte RCT 2010 – 2011, ca sa evitam alegerile tacite sau in consens prin negarea negatiei.
 
6. Diverse
 
6.1. Poze de la membrii clubului pentru editare pliant. – va rugam consultati tabelul din mail-ul urmator si cine nu are poza, rugam sa ne trimita una in forma electronic pentru a putea realiza pliantul in timp util.

 
Alte informari
 
 
1. May in history of Rotary (deadline month)
 
In May 1914, Rotary clubs in Great Britain and Ireland met in London and agreed to form the British Association of Rotary Clubs. They elected R.W. Pentland as the first president of the organization, which was to have its own constitution. The next month, at that year’s Rotary convention in Houston, the International Association of Rotary Clubs recognized the British group as a legitimate extension of Rotary, and clubs in Britain agreed to affiliate with and pay fees to the international organization.
 
2. Reminder:  Proiectul Omul si Cartea- Poze pliant RCT 2008 – . Proiectul Stafeta Ciclista Rotary – Actiune "Punte peste Decenii" (80 de ani)  – Cotizatia 2008 – 2009: 200 EUR si 500 RON (Horea Visoiu)  
 
Nu uitati de calendarul din site, www.rotarytm.ro pentru a vedea evenimentele apropiate si galeria foto pentru imagini de la actiunile si proiectele realizate. (inclusiv bal)
 
Formular de propunere membrii noi:
 http://www.bighost.ro/rotary/materials/Formular%20propunere%20noi%20membri.pdf
(click pe link)
 
3. Sarbatoritii lunii Mai:
 
Emilian Popovici 6.05; Valeriu Cirpanu 19.05; Dan Bedros 23.05; Marius Birlan 31.05
 
 

This entry was posted in Mail Minuta 2008 - 2009. Bookmark the permalink.