Cupa Rotary la Pescuit

Posted By bogdadmin


Duminca, 12.09.2010 Rotary Club Timisoara a organizat la Topolovatul Mare un concurs de pescuit, Cupa Rotary editia I – primul eveniment de acest gen din vestul tarii. Ca in toate actiunile noastre, scopul a fost strangerea de fonduri pentru actiunile umanitare initiate de club. Destinatia celor peste 5.000 lei adunati cu aceasta ocazie este sustinerea copiilor cu merite scolare deosebite dar cu posibilitati materiale reduse din mediul rural. Acest tip de proiect se inscrie in programul Rotary International care din 2010 actioneaza in mod oficial pe a 5-a cale de a servi, New Generation Service orientata spre tineret.

Locul I a fost obtinut de echipa Leman Industrie cu o captura de peste 20kg, urmata de echipa Ursus si ArtDentis – locul III. Cea mai buna echipa rotariana, a fost cea a clubului Rotary Timisoara Ripensis. Concursul a fost deschis firmelor si cluburilor Rotary ce au dorit sa-si inscrie o echipa de pescari formata din maxim 3 participanti. Pentru cei ce nu au reusit sa concureze in acest an, ii asteptam la editia a II-a in 2011.

Concursul a durat 5 ore dupa care au avut loc activitati recreative organizate cu ajutorul colegului nostru de la Clubul Lions Tymes 1266, Past President Marius Gaita. Multumim pe aceasta cale tuturor participantilor, sponsorilor si sustinatorilor proiectelor Rotary ce au inteles ca impreuna, uniti in diversitate actionam in comunitati si unim continente.

Galerie Foto

        
This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.