Interventie Armenis

Posted By bogdadmin


La aproape o luna de cand inundatiile au atins si Caras Severinul  – comuna Armenis – raspunzand pozitiv apelului la solidaritale lansat de guvernatorul Rotary 2010-2011 al D 2241, Corneliu Dinca, atentia si eforturile rotarienilor din Rotary Club Resita si Rotary Club Timisoara s-au concretizat astazi, 22 iulie 2010.

Astfel, in comuna Armenis a sosit astazi un transport consistent de materiale de constructii (ciment, var, tifel, scanduri, gard, etc) si de materiale specifice instalatiilor electrice pentru cele 3 gospodarii afectate de inundatii (din localitatile Armenis si Fenes). Valoarea acestor materiale s-a ridicat la aproape 5000 lei, suma obtinuta din contributia adusa de membrii cluburilor mai sus amintite.

Transpostul de materiale a fost insotit pana la destinatia finala, reprezentand gospodariile afectate,de catre presedintele Rotary Club Resita si primarul comunei, Vetres Ioan.

Efortul comun al rotarienilor resiteni si timisoreni a adus o raza de speranta pentru viitorul celor 3 familii si o bucurie nesperata in ochii copiilor, parintilor lor, batranilor si persoanelor cu dizabilitati ce dau viata celor 3 gospodarii afectate.

Sat Batran (localitate apartinatoare comunei Armenis) a ramas insa izolat pentru autorismele localnicilor, deoarece podul ce facea legatura spre comuna a fost luat de ape…dar cum din putin putem face multe, sper sa reusim a sprijini si reconstructia acestui pod.

Membrii Rotaract Club Resita au donat celor 3 familii obiecte de imbracaminte pentru toate varstele si anotimpurile. (15 saci de haine)

,,Activi in comunitati" – am reusit sa fim prin concentrarea eforturilor comune.

In numele presedintelui Rotary Club Resita, Costinel Ristache, adresez multumiri tuturor celor implicati in aceasta actiune FINALIZATA cu succes!

Cu stima,
Alina Cumpan
Past President Rotaract Club Resita

Galerie Foto

                      
This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.