Predare stafeta Rotary Club Timisoara Ripensis

Posted By bogdadmin


In sala de conferinta a hotelului Continetal, Timisoara, la 1 Iulie 2008 a avut loc ultima sedinta din mandatul 2007 – 2008 si prima din 2008 – 2009. Presedintele Rotary Club Timisoara Ripensis, Milorad Avramovic, a devenit Past President prin predarea colanului catre Octavian Cretu, President 2008 – 2009, ce are menirea de a conduce clubul urmatorul in anul rotarian ce urmeaza.

Intr-o atmosfera plina de prieteneasca emotie, s-au rostit cuvinte adanci de multumire la adresa celor ce si-au adus aportul la proiectele umanitare ale RC Timisoara Ripensis. Noul presedinte a prezentat planurile pentru 2008 – 2009, echipa, si modalitatile prin care visele pot devenii realitate.

Alaturi de prietenii din clubul Ripensis, s-au aflat reprezentanti al clubului nas, Rotary Club Timisoara si ai Rotary Club Timisoara Cetate. Evenimentul s-a incheiat cu o cina festiva in acorduri muzicale si prezentare de moda.

Rotary Club Timisoara doreste mult succes echipei 2008 – 2009, in frunte cu presedintele ei, Octavian Cretu si crede ca proiectele comune incepute in anul ce a trecut vor continua si se vor extinde in cel ce incepe.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.