Rotary pentru sinistrati

Posted By admin


Clubul Rotary Timisoara organizeaza incepand din 25 Aprilie 2005 o actiune pentru a ajuta sinistratii din zonele judetului Timis afectate de inundatii.

Prin contributia clubului si prin contributii individuale ale membrilor clubului am reusit strangerea unui fond destinat achizitiei de alimente si apa, acestea urmand a fi predate in cursul zilei de maine catre familiile de sinistrati aflate in mare nevoie. In acelasi timp colectam haine si paturi pentru ajutorul sinistratilor. 

Dimensiunea dezastrului adus de aceste inundatii este ceva de neinchipuit si face contributia noastra nesemnificativa fata de nevoia reala de ajutor necesar in aceste zone .

Apelam la toti membrii clubului pentru solidaritate la actiunea noastra de ajutor pentru sinistratii din judetul Timis. Este nevoie de ajutoare banesti pentru alimente si apa, ajutoare cu haine si paturi, iar mai tarziu va fi nevoie de ajutor pentru reconstructia caselor dupa retragerea apelor.

Pentru toti cei care doresc sa contribuie la aceasta actiune, ajutoarele banesti  vor fi colectate de trezorierul clubului, Romulus Popescu, sau  pot fi trimise in contul Clubului Rotary Timisoara, nr. cont: RO31CBIT3710115990001000, deschis la Banca Ion Tiriac, sucursala Timisoara.

Ajutoarele cu haine si paturi se colecteaza la adresa: SC AGASI SRL, Timisoara, str. Venus, nr.1, jud. Timis. 

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.